1

Téma: Co říkáte na webové stránky ?

Co říkáte na webové stránky ? myslíte, že budou obsažené informace užitečné ? máte někdo nějaký nápad na vylepšení ?

2

Re: Co říkáte na webové stránky ?

Ahoj Ondráši, dobrý nápad, web stránky graficky pěkné a dobře čitelné. Ptáš se na nápad na vylepšení, chtělo by to na úvodní stranu fotky Dragstara 1100 a 1100 classic, jo a taky 650ky, ať nejsou naštvaní kuci a holky na nižších kubaturách. Možná je to blbost, ale když to je stránka o dračenách, tak ať hned na začátku člověk vidí jak krásné jsou to stroje. Tak asi tak. Zatím čao Jiří.

3

Chtěl jsem nahrát fotku na Avatar, ale všechny jsou moc velké co s tím? Jiří

4

Jiří78 napsal:

Ahoj Ondráši, dobrý nápad, web stránky graficky pěkné a dobře čitelné. Ptáš se na nápad na vylepšení, chtělo by to na úvodní stranu fotky Dragstara 1100 a 1100 classic, jo a taky 650ky, ať nejsou naštvaní kuci a holky na nižších kubaturách. Možná je to blbost, ale když to je stránka o dračenách, tak ať hned na začátku člověk vidí jak krásné jsou to stroje. Tak asi tak. Zatím čao Jiří.

Čau máš pravdu to by se dalo zařídit :-) Musim taky někde natrefit na nějakýho nadšence s 650... Nevím přesně které postupy platí pro obě kubatury a co je rozdílné

5

Jiří78 napsal:

Chtěl jsem nahrát fotku na Avatar, ale všechny jsou moc velké co s tím? Jiří

Na foru je omezení velikosti, každopádně nejjednodušším způsobem je otevřít obrázek např. v Microsoft office picture manager kde je v menu možnost zmenšit obrázek. Zmenšíš jej na požadovaných 60x60 pixelů a pak už nahrát půjde.

pokud by to nešlo pošli mi obrázek na dragstarclub@email.cz a ja to zařídím :-D teda doufám taky se s tímhle fórem teprve seznamuju :-D

6

Ahoj všem tohle je super nápad,už se těším na vaše přispěvky ohledně oprav atd.

7

Ahoj Ondro, tak jsem se díval na technické údaje 1100 Dragstar, které jsi napsal na www.dragstar.cz a přijde mi to trochu strohé. Chybí ti tam spousta údajů. Mrkni na motorkáře.cz, tam jsem vypsal skoro celou tabulku, tedy spíše vše co se mi povedlo dohledat. Zatím ahoj Jiří.

8

Ahoj, tech. údajů mám dostatek jen jsem je tam zatím nestihl doplnit. Mám nějakej hodně pracovní týden ... ale budou :-)

9

Jo, v pohodě, tento týden byl opravdu hektický a ještě to brutální vedro, no hnus. Tak zatím ahoj.

10

Čau chlapáci,chci se jen zeptat.Funguje tenhle VEB ještě vůbec? Veškerá poslední činnost co tady čtu je v roce  2014.Alespoň že teda to fórum jakžtakž.Chápu toho času má dneška každej poskrovnu.Ale není to škoda?

11

Ahoj
fórum  žije jenom s přízpěvky je to trochu těžké, občas mám pocit že tu trpím samomluvou a od nikoho žádná zpětná vazba např viz instalace Dakoty smile.

Měj se
Pavel