Téma: Koupím krásnou Dračenu
Zdarec pánové, píšu jen, aby tu něco bylo. Příští sezonu plánuji nákup Dračeny, dříve ne, nemám patřičný obnos, aby to za něco stálo. A u bankovních společností se mi zadlužovat k vůli motorce opravdu nechce. Mám dům, 2 auta, mladou ženu, 14ti letou dceru, staforda a spoustu jiných záležitostí, které si žádají investice. Však to asi každý z nás dobře zná, že peněz by mohlo být vždy více.
Takže jaká by měla být má vysněná mašinka, čím novější tím lepší to je jasné, ale zase tak na tom nezáleží. V dobrém stavu, asi špicová kola, ty litá se mi moc nelíbí, místo stupaček plotny i vzadu, opěrku spolujezdce, nějaké ty boční brašny a plexi do nepohody. Novou volnoběžku a silnější hřídel pohonu kardanu. Haha to je, ale blábol. Na barvě až tak nesejde, důležitější je stav stroje. Cena tak +- 130 000Kč. No když to tak teď čtu, tak kdo by takovou Dračenu prodával, no nevím, snad nějakou takovou seženu, ještě mám čas. Do té doby vás tady budu otravovat a potom ještě víc, na to se připravte, protože zkušenosti jsou k nezaplacení. I k vůli tomu tyto stránky Ondra vytváří, za to mu patří DÍK. Tak asi tak, zatím ahoj pánové, Jiří.