Téma: Co říkáte na webové stránky ?
Co říkáte na webové stránky ? myslíte, že budou obsažené informace užitečné ? máte někdo nějaký nápad na vylepšení ?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Dragstar club » Návrhy a připomínky k Webu » Co říkáte na webové stránky ?
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Co říkáte na webové stránky ? myslíte, že budou obsažené informace užitečné ? máte někdo nějaký nápad na vylepšení ?
Ahoj Ondráši, dobrý nápad, web stránky graficky pěkné a dobře čitelné. Ptáš se na nápad na vylepšení, chtělo by to na úvodní stranu fotky Dragstara 1100 a 1100 classic, jo a taky 650ky, ať nejsou naštvaní kuci a holky na nižších kubaturách. Možná je to blbost, ale když to je stránka o dračenách, tak ať hned na začátku člověk vidí jak krásné jsou to stroje. Tak asi tak. Zatím čao Jiří.
Chtěl jsem nahrát fotku na Avatar, ale všechny jsou moc velké co s tím? Jiří
Ahoj Ondráši, dobrý nápad, web stránky graficky pěkné a dobře čitelné. Ptáš se na nápad na vylepšení, chtělo by to na úvodní stranu fotky Dragstara 1100 a 1100 classic, jo a taky 650ky, ať nejsou naštvaní kuci a holky na nižších kubaturách. Možná je to blbost, ale když to je stránka o dračenách, tak ať hned na začátku člověk vidí jak krásné jsou to stroje. Tak asi tak. Zatím čao Jiří.
Čau máš pravdu to by se dalo zařídit :-) Musim taky někde natrefit na nějakýho nadšence s 650... Nevím přesně které postupy platí pro obě kubatury a co je rozdílné
Chtěl jsem nahrát fotku na Avatar, ale všechny jsou moc velké co s tím? Jiří
Na foru je omezení velikosti, každopádně nejjednodušším způsobem je otevřít obrázek např. v Microsoft office picture manager kde je v menu možnost zmenšit obrázek. Zmenšíš jej na požadovaných 60x60 pixelů a pak už nahrát půjde.
pokud by to nešlo pošli mi obrázek na dragstarclub@email.cz a ja to zařídím :-D teda doufám taky se s tímhle fórem teprve seznamuju :-D
Ahoj všem tohle je super nápad,už se těším na vaše přispěvky ohledně oprav atd.
Ahoj Ondro, tak jsem se díval na technické údaje 1100 Dragstar, které jsi napsal na www.dragstar.cz a přijde mi to trochu strohé. Chybí ti tam spousta údajů. Mrkni na motorkáře.cz, tam jsem vypsal skoro celou tabulku, tedy spíše vše co se mi povedlo dohledat. Zatím ahoj Jiří.
Ahoj, tech. údajů mám dostatek jen jsem je tam zatím nestihl doplnit. Mám nějakej hodně pracovní týden ... ale budou :-)
Jo, v pohodě, tento týden byl opravdu hektický a ještě to brutální vedro, no hnus. Tak zatím ahoj.
Čau chlapáci,chci se jen zeptat.Funguje tenhle VEB ještě vůbec? Veškerá poslední činnost co tady čtu je v roce 2014.Alespoň že teda to fórum jakžtakž.Chápu toho času má dneška každej poskrovnu.Ale není to škoda?
Ahoj
fórum žije jenom s přízpěvky je to trochu těžké, občas mám pocit že tu trpím samomluvou a od nikoho žádná zpětná vazba např viz instalace Dakoty .
Měj se
Pavel
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Dragstar club » Návrhy a připomínky k Webu » Co říkáte na webové stránky ?